(Android/iOS) Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games вара глитцх драгуље
Feb 4, 2022 21:59:45 GMT -5
Post by hourtapermepec on Feb 4, 2022 21:59:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games 2022 version ▞▞▞
добра је игра...проширите мапу и мултиплаиер јер постаје усамљена играјући неко време и морам да радим послове као што је бити насилник...радити за насилника...и као да радим у продавници за кеш... и учините аутомобиле и људе паметнијим...као да је слеп.
То је у реду игра, али графика је тако лоша да ваш лик има једну руку и једва можете да контролишете аутомобил да му је потребно ажурирање или две до тада једна звездица
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Hành động tow
Прилично добра Сандбок игра! Заиста ми се свиђа дизајн игре и графика је у реду. Има рагдолл физику и мултиплаиер! Игра је још увек у бета фази, тако да вероватно због тога има гомила грешака, али сам сигуран да ће се ова игра много боље побољшати у будућности. Такође, надам се да можете да поправите полицијско причвршћивање на зид и додате још мапа, више зграда за улазак, више возила, више шифрова за варање и учините банку опљачканом. Имам још да питам, али постоји ограничење у куцању.
Мрзим ову игру јер ова игра није дозвољена за гласовно ћаскање када ја гласовно ћаскање касни или се руши. Такође ако одете на сингле-плаиер и погледате цхад, можете зумирати своје очи и постоји порука масажа је БОНОД ИС ЦХАД да ли је ова игра хакована? Поправите то
Горе од роблокса
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Azione fxi
Ова игра је екстра
Немојте ме погрешно схватити, ову игру је забавно играти. Али ова игра крши законе о ауторским правима на следећи ниво тако што ће КРАЂУ ЦЕЛУ МАПУ ИЗ ДУДЕ СИМУЛАТОР! Ова игра највероватније није добила дозволу од девизера симулатора дудеа да само украде све и дода јој неке додатке јер нико не би прихватио ту понуду. Ову игру треба уклонити без сумње у мом уму и крши стварне законе без бриге о свету. Осим тога, има недоречене дозволе које им не би требале
Моја омиљена игра на целом свету
Занимљива игрица као што је овај лик рекао убаците бродовееееееее!
Успели сте да направите стварно добру смешну чудну игру, ту и тамо има неколико грешака у офлајн с времена на време, али грешке чине офлајн режим још смешнијим. Волим ову игру
Добро
Свиђа ми се ова игра јер је мултиплаиер као пубг
Ова игра је невероватна и не може престати да се побољшава. Графика је невероватна! Такође, мултиплаиер заиста добро ради, а једном играчу је потребан само 1 лик. То је све
Дрвеће понекад лебди, али је вероватно нека грешка, али игра је прилично лепа. Добра игра, добар посао.
Није лосе
Стално покушавам да играм игру и она ми говори да ажурирам, али када одем у продавницу апликација не приказује се икона за ажурирање игре. Дакле, требало би да урадите нешто у вези са овим или ће други људи почети да имају исти проблем и да им се не свиђа ваша игра😬👌🏾
да ли можете да додате мач, више команди и да додајете нове ствари и функције сваког дана и обавестите нас, али лоше вести за мултиплаиер про, сада имам грешку у игри за више играча
Увек ми се обрисе ацоунт кад удем 🖕😠😠😠😠😠😠💀😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Ок, прво кашњење, али осим тога ово је одлична игра. НЕВЕРОВАТНА игра пуно откачених и цоол аутомобила и епидемија зомбија. Једна реч НЕВЕРОВАТНО, али треба да додају још оружја овој игрици
Заиста лепа игрица много ми се свиђа али ипак постоји један проблем, нема људи у кућама☹, нема ничега у кућама 🥲молим вас да направите власнике за те куће, молим вас да ми се ова игра много свиђа😊
Игра воли да пушта рекламе током онлајн играња, поправите, у супротном ће људи напустити вашу игру и преузети игру коју су видели у рекламама и престаните да рекламирате друге БС које не желимо да видимо
Talking Tom Gold Run Unlimited Dynamite MOD APK ...
Можете побољшати овај начин још кул тако што ћете само додати следеће: - 1. правити летеће млазнице и авионе. 2.направи рад рачунара у игрици. 3.додајте још места на мапи. 4.направити гаражу која може да промени боју наших аутомобила и бицикала. 5. Пусти музику док возиш ако је укључена. 6.направите лифтове у зградама у игри......
Прилично забавна игра, мултиплаиер је такође леп, али само један проблем је што не могу да променим осетљивост у игри, молим додајте опције за промену осетљивости, мени је тешко играти са високом осетљивошћу.
Добро, али нико није заглавио дугме, што ме је само наљутило јер се стално кварим и ствари све време на било који начин, као што си рекао и када је туторијал да је то добра игра која изазива зависност, али такође нисам тако добар, а ни на начин да увек пронађем начин да разбијем игре иначе стварно добра игра, али заиста треба да се откопча дугме
Све је ок. Али мало ако може боља графика.
Веома добра и забавна игра ме је неколико пута насмејала, добро оружје, добра забава. Одлична игра!
Па игрица је супер обозавамје супер
Мрзим што би дао нула звездица да могу, требало ми је три сата да га инсталирам, а лоша графика не би сугерисала.
забавно је на минут, али постаје досадно након неког времена ово би било стварно забавно да има мултиплаиер...
Dobrodošli - PLAY Zine
ова игра је тако добра ОМГ да једноставно не могу да престанем да причам о њој где год да одем, тако је добра да је баш као ГТА и плус ту је мултиплаиер који заиста волим и у исто време игра као одлична механика коју једва чекам други лик који ће изаћи ова игра ће бити сјајна и имаће светлу будућност, прилично сам сигуран да наставите са добрим радом БТВ
Ultimate Fishing Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης yez
У реду, лепа игра, али је некомплетна јер трећи лик (чад) није пуштен и такође постоје многе грешке као што су нпц-ови могу да прођу кроз зидове или нпц аутомобили никада не престају и још много тога, молимо побољшајте ове ствари
Већина игре је кул као куповина оружја, али вожња је лоша, управљање је вруће смеће и већина општег играња је једноставно досадна
нвеее
андреј. омерагић😊😊😊😋😊😊😊😊😊😊😊😊
Супер је,али је лош интернет и стално ми излази из игрице.