Post by hourtapermepec on Feb 4, 2022 22:11:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox xal ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bu super addicting oyun. Ancaq bir səhv odur ki, hər şeyi doğramaq üçün daha çox vaxt lazımdır, çünki bir dəfə pomidorun yarısı ilə salat hazırladım. Və yarım alma ilə smoothie. Əgər düzəldə bilsəniz, həqiqətən minnətdar olaram. Əks halda bu, çox əyləncəli bir oyundur və mən onu başqalarına tövsiyə edirəm!
idarəi idarə etmək
əvvəlcə bu oyunu sevirdim, amma sonra birdən o, məni həmişə proqramdan çıxarmağa məcbur edəcək, proqramı silmişəm, yaddaş yerini boşaltmışam, proqramı yeniləməyə çalışmışam və heç nə alınmayıb. oyununuzu düzəltdiniz<3
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, siz bir şey bişirə və mənim bəyəndiyim bəzi şeylər ala bilərsiniz, bunun üçün 100/10
Əyləncəli bir oyundur, lakin çoxlu reklamlar var. Redaktə edin: hər bir hərəkət üçün 30 saniyəlik reklam var, onların əksəriyyətini keçə bilməzsiniz. Hətta səviyyələr arasında deyil, reklamdan sonra reklamdır.
Bonba
Bu oyun həqiqətən əyləncəli və rahatdır, amma onu məhv edən daimi reklamlardır, hər klikdən sonra məşqlərdə axmaq bir reklam və ya başqa bir axmaqlıq görürsən. Düşündüm ki, hər 4-cü müştəridən və ya raunddan sonra bir reklam görəcəyik, amma bu, hər beş saniyədən bir olur və bu, məndə oyunu silmək istəyi yaradır. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Əgər siz cizgi filmlərini bəyənirsinizsə, oyun həqiqətən əyləncəli və sərindir, lakin hər dəfə yemək hazırlayanda və həmin şəxs onu qiymətləndirəndə və siz davam et düyməsini basdığınız zaman o, sizi reklamla tanış edir və bunu oxuyursunuzsa, zəhmət olmasa, zəhmət olmasa yaradıcıdır. bunu düzəldin, çünki oyunu daha yüksək qiymətləndirəcəyəm, çünki mən sadəcə oyunu oynamaq istəyirəm və hər dəfə yemək hazırlayanda bir çox reklamlara baxmamaq istəyirəm və xahiş edirəm pul qazanmayın, çünki pulumu bel bağlamaq istəmirəm bir oyun belə yaradıcısı t
Əla super👍👍
Bu, olduqca əyləncəli, az vaxt keçirən bir oyundur, lakin mənim ən böyük şikayətim odur ki, təxminən HƏR 5 dəqiqədən bir qəribə reklam olur! Bunu istəyirsən? Reklam! Sifarişiniz var? Reklam! Sifarişi bitirmisiniz?! Elan!! İş elə bir nöqtəyə çatdı ki, həzz almaq üçün telefonumu təyyarə rejiminə çevirməli oldum! Bəzi təhlükəli reklamlarınızdan qurtulun!!
Bu oyunu Reklam İzləmə Simulyatoru da adlandırmaq olar. Yeni bıçaq istəyirsiniz? Reklama baxın. Yeni qab-qacaq istəyirsiniz? Reklama baxın. Təyyarə rejimini yandırmadan oynamaq istəyirsiniz? ELANLARA BAXIN. Ancaq etiraf edim ki, oyunun özü əslində olduqca əyləncəlidir. Sadəcə reklamların sayını azaldın və məndən daha yaxşı rəy alacaqsınız.
Oyun bitməmiş görünür. Dollar valyutasının heç bir faydası yoxdur. Həm də hər yerdə çox əlverişsiz vaxtlarda reklamlar olur. İdeya yaxşıdır, amma icra orada deyil.
Soccer Super Star - 足球巨星 體育競技 bdrd
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム wbxb
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Mən yemək bişirmə oyunlarını çox sevirəm, çünki onu hazırlamaq və bişirmək çox rahatdır! Mən həm də sənətkaram, çünki bunu etmək və yaratmaq da rahatdır! Bu oyun həm də rahatdır, mən müştərilərə xidmət etməyi sevirəm! Buna görə mən bu oyuna 5/5 ulduzlu rəy verirəm, bu kimi daha çox Pəncə oyunu yaratmaqda uğurlar!
Ümumiyyətlə, bu oyun əyləncəlidir və ümid edirəm ki, bundan həzz alın. Bu, ruhlandırıcıdır və aşpaz olmağa kömək edir, yeganə problem odur ki, çoxlu reklamlar var və mən onları görəndə şikayətlənirəm. Çünki bu, çox narahatdır və vaxt itirir. Hər halda, bu yaxşıdır və mən sizə avtomatik qənaəti düzəltməyinizi arzulayıram
Səviyyə daim 12-ci səviyyəyə qayıdır, baxmayaraq ki, mən onu aydın şəkildə keçdim və başlanğıcda bir az təkrarlanır. Bununla belə, oynamaq əyləncəlidir və qrafika olduqca yaxşıdır, lakin çoxlu əlavələr var. Bəzən bütün əlavələr olmadan oynamaq üçün wi-fi-ni söndürməli oluram.
Heçne bir ulduzada deymez clans of clans dah en yaxşi oyun
Mi var idi niyə cavab yazmırsan bu gün də donu açılsın yaxşı canım nə qədər əməyi olanAzərbaycanın bir neçə yaşı var
👍,👍👍1⃣☺
The Cook - 3D Cooking Game Santai jqy
Hər üç saniyədə bir reklam olduğunu və bunun reklamlara görə tamamilə oynanılmaz olduğunu deyəndə digər rəylərin şişirdilmiş olduğunu düşündüm, lakin onlar 100 faiz haqlıdırlar. reklamlar dayanmayacaq. bu sevimli qrafika ilə oyun üçün yaxşı bir konsepsiyadır, lakin həqiqətən də oynanılmazdır
Mən başa düşdüm ki, bəzən pulunuzu 0-a qoyur, siz əşyalar satan o adamla qarşılaşana qədər qənaət edirsinizsə belə, daha çox yemək ala bilməyəcəksiniz. Həqiqətən bezdirici.
Çoxlu reklamlara yol. Hər yemək üçün 3 reklam ala bilərsiniz. Mən o qədər çox oyun oynamışam ki, oyunun inkişafı üçün reklamları çox sevirəm, lakin bu oyun onları hər iki saniyədən bir sizin üzünüzə atır. Üstəlik o, sizə yemək üçün mənasız olmayan təsadüfi inqrediyentlər verir. Bir az fərqli şəkildə edilsəydi, oyun çox asılılıq yarada bilərdi.
The Cook - 3D Cooking Game פנאי acff
Əlaaa xüsusiyyət
Əlavələr artıq mükafatlara icazə vermir və ya əlavələr oynanmayacaq. Əlavə əşyalar əldə etmək üçün əlavələrə baxmaq məcburiyyətində qaldığınız zaman əlavə oynanmır və siz oyunun qalan hissəsi üçün artıq element və ya inqrediyentləri qəbul edə bilməyəcəksiniz. İndi onu 2 ulduza endirirəm. Normal oyun zamanı oyun əlavə edir, lakin Word Villaları əlavə edildikdə həmişə inqrediyentlər və ya indi bıçaq və boşqab əldə etməli olduğunuz zaman olur, lakin bu əlavə işləmir. Bəzən əlavələrin daha oynamasına icazə verilməməsi oyunu dondurur. BUNU DÜZƏT EDİN
Çox əyləncəlidir, amma istədiyiniz qədər kəsməyə imkan vermir, amma əyləncəlidir.😊🙃
çox reklam. bəzək və ya bıçaq kimi əşyalar əldə etmək üçün reklamlara baxmaq başqa bir şeydir, ancaq oyunun ortasında reklamın olması? Məndən soruşsanız bir az çox.
Çoxxxx gözəl👍👍👍
Əyləncəli bir oyun və yaxşı konsepsiya olsa da, bıçaqların çox variantları, çoxlu reklamlar və sadəcə görüləsi işlər yox idi. Əgər reklamları azaltsalar və etmək və toplamaq üçün daha çox şey əlavə etsələr, bu yaxşı oyun ola bilər.
Oyun əyləncəlidir və ideya yaxşıdır, lakin verilən reklamların miqdarı ilə geri qalır. Etdiyiniz hər şeydən sonra bir reklam görünəcək.Oyunun yarısını reklamlara baxaraq keçirirsiniz. Hər sifarişdən sonra reklam olsa da, ağlıma gəlmir, əvəzində hər sifarişdə 2-3 reklam gəlir. Bu bezdiricidir. Əgər onlar reklamların sayını azaltsaydı, mən daha yaxşı bir oyun görürəm. Oyun da təkrarlanır və eyni şeyi təkrar-təkrar etməyə məcbur edir. Əks təqdirdə əyləncəli bir oyundur.
Əvvəlcə yeni yeməklər bişirmək çox maraqlı idi və hər şey, lakin bir müddət sonra eyni proses dəyişmədən davam edir, ona görə də bir az cansıxıcı olur və yeni yeməklər yoxdur, ona görə də biz eyni şeyi təkrar-təkrar bişirməyə davam edirik! !!!!
Oyun bir saat həqiqətən əyləncəlidir, ondan sonra darıxdırıcı olur. Hər dəfə eyni şeyi edirsən. Mən əvvəlcə proqramı endirdim, çünki bir vafli olan bir reklam gördüm, amma o səviyyəyə çatanda darıxdırıcı oldu və qaça bilməyəcəyiniz o qədər reklam var ki, buna nifrət edirəm. Mən bu oyunun yaxşı olmasını çox istəyirdim, amma yox
Bu oyun tamamilə əladır, lakin kifayət qədər qida yoxdur, zəhmət olmasa, bunu daha yeniləşdirin
Mən bu oyunu oynamışam mənim xoşuma gəlir
Əgər əlaqəniz yoxdursa və cansıxıcısınızsa, yaxşıdır. Hər 2 turda bir reklam var, sonra reklamlar heç bir yerdən açılır. Bu və yeni bir qab və ya başqa bir şey qazandıqdan sonra onu əldə etmək üçün bir reklama baxmalıyam. Reklamları azaldın, o zaman reytinqi dəyişə bilərəm.
Bu oyun əladır və çoxlu reklam var və bu uşaq oyunudur ona görə də onu bəyənirəm və mən uşaqam
Məndən oyunu qiymətləndirməyi tələb edənə qədər bu oyunu oynadım. Bu oyunda mənim oynadığım heç bir qol yoxdur. "Müştəri" bir şey istəyə bilər və siz tamamilə fərqli bir şey edə və yenə də maksimum xal əldə edə bilərsiniz. Mən deyərdim ki, bu oyun foodbon kağızıdır, lakin zəif icra olunub.
Əla oyundu
Çoxlu proqramlar var ki, adətən əlavədən keçmək üçün x yoxdur və bu oyun da çox əyləncəlidir və mən onlar yeməyi ağzına soxmağı sevirəm!
Cookkk kotu oyundu iki saat gozledim yuklensin deye amma... tezden qurasdirin yazdi😠😠😠😠😡😡😡
The Cook - 3D Cooking Game Santai jqy
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır və müştərini məmnun və şoka salan zaman üzümə təbəssüm gətirir, lakin heyran olmadıqda xoşbəxt bir şəkildə. Amma bu oyun həqiqətən asılılıq yaradır və reklamlara qarşı deyiləm. ≧ω≦
Yaxşı oyundur, amma hər dəfə yük maşınının xarici hissəsi üçün yeni əşyalar alanda o, yox olur və mən onlara hamburger və kartof qızartması kimi əşyaların olmasını tövsiyə edərdim. Onlarda olsaydı, bu oyunu dayanmadan oynayardım!
Bu oyun olduqca əyləncəli ola bilərdi. Amma hər şeyin ardınca bir reklam olması bunu pozur. subay. müştəri. Diqqət yetirmirsinizsə, arada reklamlar da var, çünki bonusları atlamağa gəldikdə inkişafçılar hiyləgərdirlər.
Mən bu oyunu sevmək istəyirəm. Sənət sevimli, oyun sadə, lakin əyləncəlidir. Amma çoxlu reklamlar var. Və reklamlar yemək bişirmə mini oyununu poza biləcək oyunda geriləmələrə səbəb olur. Konsepti sevdiyim üçün oynamağa davam edirəm, amma reklamlardan bezmişəm.
Elə bilirdim pisdi amma nə zor imiş alaa