Post by hourtapermepec on Feb 4, 2022 22:26:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu açarları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Bu proqramın əla konsepsiyası var və əyləncəlidir. Hətta onun içində o qədər də reklam yoxdur. Mənim yeganə problemim gecikmə idi. Bu oyun o qədər gecikdi ki, çətinliklə oynaya bilirəm, bu səbəbdən bunu tövsiyə etmirəm, lakin oyun tərtibatçıları gecikmə problemini həll edə bilsələr, mən bu oyunu hər gün oynayardım. 3/5 ulduz
oyun konsepsiyası çox gözəldir, lakin hər səviyyədən sonra bir reklam var. Sizə elə gəlir ki, siz hətta oyun oynamırsınız və bütün təcrübə boyu sadəcə darıxdırıcı reklamlara baxırsınız
Əyləncəli, lakin axmaq vaxt qatili. Yeganə problem quşları dəyişə bilərsən, mən bağlı olsam da internetə ehtiyacın olduğunu söyləyir.
Çox gözəl oyundur sevdim bu oyunu🤘🤘
Bu proqram DƏHŞƏTLİDİR. Hər dəfə öləndə və ya qalib gələndə nə olursa olsun itirəcəksən, çünki ÇOX ELAN var!!! Bu, düzünü desəm, o qədər pisdir ki, kaş ki, heç hazırlanmasaydı! Mən bunu əvvəllər heç vaxt bir oyun haqqında deməmişəm, lakin bu oyun sadəcə olaraq TRASH-dır. Mümkünsə, onu 0 ulduzla qiymətləndirərdim, amma BİLMƏYƏM. YÜKLƏMƏYİN! OYUN MÜTLƏQ ZİBİLDİR!!!
Mobile Legends: Bang Bang Aksyon yxe
10 saniyə oynamaq üçün 90 saniyəlik reklamlara baxmaq lazımdır. Oyunun özü əyləncəlidir, lakin reklamların amansız hücumu onu öldürür 😞
Modded Square Bird coins, Unlocked all Unlimited for Android and iOS devices 2022 bit.ly/3lRR4gR Android as well as iOS video
To eliminate the effect of square root transformation in per day ... 8 bacteria 9 and birds, 10 whereas the logistic growth model has been
Square Bird скачать для Android | Whitegames.net
Gülməli kiçik oyun, lakin reklamlar öldürücüdür. Qazandığınız hər səviyyədə? Elan. ölürsən? Elan. coxdur..
Bu, əyləncəlidir, lakin məlumatlarınızda olsa belə, pulsuz maddələrə belə iddia edə bilməzsiniz
O, çoxlu əlavələrə malikdir və o, geridə qalır, buna görə də mən qazanacağım zaman OYUN QƏZİLƏR! Mən bu səviyyəni keçə bilmirəm, çünki ləngiyir! Bu oyunda çox əsəbiləşdim. Bunu tövsiyə etmirəm😡😡
Bu proqramdakı təcrübəm ümumilikdə olduqca yaxşı idi. Tək problemim reklamdır. Onlar tez-tez bir şəkildə açılır. Beləliklə, onlar çox əsəbi olurlar. Səviyyədə uğursuzluq və ya uğur qazandıqdan sonra əlavələr tipik olaraq hər dəfə gəlir. Baxmayaraq ki, əgər siz bu proqramı həqiqətən bəyənirsinizsə və əlavələrlə yaxşısınızsa, bu proqram sizin üçündür, lakin insanların çoxunun bəyənmədiyi əlavələr əlavə edir, ona görə də əlavələrin davamlı olaraq görünməsinə nifrət edirsinizsə, onda mən bu proqramı sizin üçün tövsiyə etmərəm. Başqa bir şey odur ki, digər istifadəçilər bir çox əlavələrin olması ilə razılaşırlar. Buna görə də bir çox əlavələr.
Mən beş ulduz verərdim, amma mənim problemim odur ki, hər dəfə növbəti səviyyəyə basanda o, həmişə sizə reklam verir. Mən başa düşürəm ki, bu sizin etməli olduğunuz bir işdir, amma niyə növbəti səviyyəyə hər dəfə basanda, amma bu, həqiqətən əyləncəli və zəhmli oyundur, tövsiyə edərdim .
Square Bird Nezahtjevne igre qza
Mən onu çox sevirəm, onu almalısan, mən onu çox sevirəm
Düşünürəm ki, bu proqram maarifləndirici, əyləncəli və ümumilikdə heyrətamizdir. Mən bu oyunu sevirəm, çünki çox öyrədicidir, çünki siz rəqəmləri oxuyursunuz və harada öldüyünüzü göstərir. Əgər uşağınız varsa və onlara telefonunuzdan istifadə etməyə icazə verirsinizsə və ya onların öz telefonu varsa, onların maarifləndirici oyun oynamasını istəyirsinizsə, onlara Square bird oynamasına icazə verin.
Square Bird કેઝ્યુઅલ rabx
Square Bird Diverse eywc
Ediləcək bir şeyə ehtiyacınız varsa, əla vaxt itkisi. Hər səviyyədən sonra reklamlar bezdiricidir, oyun ümumilikdə çox asandır.
Vicdanla? Əyləncəli oyun. Amma öləndə 30 saniyəlik reklamı izləməli olmağınız və bunun ardınca həmin reklamın nə üçün nəzərdə tutulduğuna dair başqa 5-10 saniyəlik "preview"a baxmağınız oyun üçün keçirdiyim həyəcanı öldürdü. Bəlkə də reklamlar daha çox məsafədə olsaydı. Yaxud reklama baxmazdan əvvəl səviyyə üçün 2-3 şansınız var idi (çünki tez-tez yeni bir mexanikə ölürsən).
Çox gözəl heyrətamiz və cəlbedici oyundur. barmaqlarımıza konsentrə olmalıyıq məncə 10 adam çətin səviyyəni keçə bilər. Bu oyunu oynamaq üçün saatlar sərf edə bilərsiniz. 3D effekti verir.Seçməli olduğumuz müxtəlif quşlar Bu heyrətamizdir
Əvvəla, mən düşünmürəm ki, çox adam bu oyuna cəlb olunmur. Reklamlarda sizə bu oyunu oynamağa icazə verdikləri zaman onu əyləncəli, çətin və əyləncəli edir, amma əslində oynadığınız zaman bu tamamilə başqa bir şeydir, onlar sadəcə bu oyunu saxlayırlar, çünki siz hər dəfə öləndə reklamlarla müşayiət olunurlar. 30 saniyəlik bir reklam açılır və daha faydasız reklamları gözləmək əvəzinə daha yaxşı oyunlar oynaya bilərsiniz!
Çoxlu dəriləri necə açmağınız xoşuma gəldi. Çox əyləncəli və maraqlıdır. Bu, öz oyununuzu düzəltmək üçün yaxşı bir yoldur. Sərindir və mən quşları sevirəm. Düşünürəm ki, siz daha çox pis oğlan dərisi yaratmalısınız. Amma sən qaçıran DƏRİ düzəltməsən, çox istərdim. edə bilərsən? Ümid edirəm ki, buna sahib olmaq çox gözəl olardı!
In Square Bird, brace yourself because you'll be laying eggs to survive. Normally, birds can't lay eggs constantly, but the one in this game
OMG bu çox asandır 😂 amma bir şey var ki, siz hər dəfə yeni səviyyəyə başlayanda başqa bir reklam görünməyə davam edir. və mənim kanalım təkbuynuzlu parıldamaqdır🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄💖💖💖💖💖✨✨✨✨✨✨✨ bunu daha da çətinləşdirməlisiniz. !!!!!!!!
Bu BS reklamları ilə doludur. Həm də bu BS işini "Çox əyləncəlidir!" Dedikləri reklamlarla edirlər. və ya "Göründüyündən daha çətindir" və ya "Yalnız 1% 2-ci səviyyəni keçə bilər!" Amma oyun BS asandır. "Çağırış" forması yoxdur, sadəcə qısa səviyyələr və atlana bilməyən tonlarla BS reklamı var. Deməliyəm ki, bu əla konsepsiyadır, lakin o, sadəcə olaraq çox səhv edilib. Böyük bir oyun olmaq potensialı olan belə bir oyuna yazıq. Və tərtibatçılara qeyd edin: "Müsbət" şərhlər saxtadır və ReviewPolicy S3-ü pozur
Square Bird Diverse jms
Videoya baxmaq istəyəndə internet bağlantısı yoxdur deyir. Bir çox digər ppl ilə eynidir. Yeniləyin və yenidən quraşdıracağam.
Ehtiyacınız olmayanda yumurta əldə etmək üçün pulsuz olmaq çox əyləncəlidir... Oyundan keçdikcə yeni toyuqlar əldə edirsiniz və siz bu oyunu sınamalı və bizə etibar edin ki, oyun çox əyləncəlidir ( kvadrat quş). ÜMİD EDİRƏM BƏYƏNSİNİZ!!!😊😊😊😊
Bu oyun oynamaq üçün əladır. Amma 3 ulduz almasının səbəbi reklamlardır. Oyun üçün 5 ulduz, lakin reklamlar üçün -3 və üstəgəl mənə spotify reklamlarının göründüyündən çox qısa olduğunu öyrətmək üçün 1 ulduz.
Ən yaxşı oyun , 28 mb-də mükəmməl oyun 👍👍
Squarebird - Home | Facebook
Əgər reklamları sevirsinizsə, bu oyunu sevəcəksiniz. Hər yerdə reklamlar! Reklamlarla gəlməyən seçimə klikləmisiniz? Çox pis, reklamlar alırsınız, çünki sizə F***, ona görə də! 10 dəqiqədən az vaxt keçirdim, çox axmaq reklamlar var idi ki, onu oynamaq istəyirəm.
Hər şey qaydasındadır, lakin o, sizdən reklamı izləmək üçün daha çox pul istəməyinizi soruşur. Hansı əladır! Sonra hər halda bir reklama baxmağa məcbur edir. buna görə də 5 dəqiqə cəhd etdim. Hər şey qaydasındadır.
Download @@softwarename@@ and enjoy it on your iPhone, iPad, and iPod touch. ... Square Bird. 4+ ... Designed for iPad. 4.7 • 77.5K Ratings.
Bu əyləncəli oyundur! Mən həqiqətən zövq alıram! Üç verməyimin yeganə səbəbi iki səbəbdir. Biri: hər hansı bir reklam. Bir reklam görmədən bir saniyə belə gedə bilmirəm. İki: fərqli məqsədlərin olmaması. Yeganə məqsəd finiş xəttinə çatmaqdır. Və bir patron etmək üçün bir reklam izləmək lazımdır! Ancaq bu oyunu tövsiyə edərdim.
Yeni bir dəri əldə etmək üçün bir reklama baxmaq istədikdə, internet bağlantım yoxdur və evdə tam barlar və güclü əlaqə ilə olduğumu bildirir.
Square Bird Казуальные vljw
Düşünürəm ki, bu əyləncəli oyundur və səs effektləri heyrətamizdir 🙂🤩 Mən sadəcə əlavələri bəyənmirəm, onlar axmaqdır, demək istəyirəm ki, heç kim onları sevmir, amma nə olursa olsun
Çox pis
Square Bird Goes Up Hack Mod APK Get Unlimited Coins Cheats Generator IOS Android. Square Bird Goes Up Hack [2021 WORKING] Unlimited Coins
Bu, əla oyundur, lakin bütün əlavələri azaltsalar, çox minnətdar olaram. HƏR səviyyədən sonra sözün əsl mənasında biri var! Və bəzən bir dəri almaq üçün əlavəyə baxanda mükafatımı almıram və bu çox zəhlətökəndir, pls bunu düzəldin
Bu, çox yaxşı oyun deyil və ən yeni əməliyyat sistemində hamar deyil. Ancaq bu, oyunun nə etməli olduğu ilə bağlıdır.
Bu oyun yalnız reklamlara baxmaq üçün proqram quraşdırmaq istəyirsinizsə əladır. Oyunun əyləncəli olmaq potensialı var, lakin reklam dənizi oyunun malik ola biləcəyi HƏR İTİBARƏT KEYFİYYƏTLƏRİ tamamilə məhv edir. Heç dəyməz. Mümkünsə 0 ulduz verərdim.
Square Bird. Developer: Triangle Games. Few Ratings. Follow. 1070 Installs 20357 Followers. Download Download with TapTap app.
Square Bird. | iPhone iPad Apps! Appsuke!
Square Bird Watch - Block Jump by Gosiha Pte. Ltd - AppAdvice
Bu oyundan həzz almadım, 5-ci səviyyəyə çatmaq mənə 10 dəqiqə çəkdi, çünki siz reklamları silmək üçün satın ala bilməsəniz, tövsiyə etmədiyim reklamlar var.