(Android/iOS) Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games petukoodi piiramatu arv primogeme
Feb 4, 2022 22:29:25 GMT -5
Post by hourtapermepec on Feb 4, 2022 22:29:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Pet Run - Puppy Dog Game アクション jry
See on okei, võiks parem olla, et võimendid ei tööta olen proovinud neid kasutada parandage see teie võimendid, mis teil mängus on, nad ei tee seda, mida see eeldab, kui klõpsate sellel, et kasutada seda taset, mida see ei kasuta isegi tööd
Äge mäng. Olen sellest sõltuvuses...... Kuid mõned tasemed on nii keerulised, kui kliendi elujoon langeb, siis ei saa te kergesti võita.... Palun tehke Lilil sellel tasemel muudatusi, ma tean, et see on väljakutseid pakkuv tase meie jaoks aga pettutakse uuesti mängides n jälle samal tasemel... Kliendi eluliin läheb sekundiga alla, aga ka vähem kui sekundiga!
Suurepärane mäng! Ainus, millest ma ei hooli, on see, et mäng muudab teie sisekujundust, kui olete taseme tõusnud. Veidi lööb asja ära..
Mulle meeldib see mäng, välja arvatud see, et see taaskäivitab mind uuesti 1. tasemele, kui olen köögitasandil.
Tere, ma naudin mängu siiani piisavalt õiglane, et vaadata reklaame, mille alusel saab tasu saada, kuid need, mis on salastatud, on tüütud, kuna mäng jookseb kokku, kui seda uuesti mängitakse
See oli lõbus mäng ja oleks andnud sellele 5 tärni, kuid ma ostsin elusid ja teemante ega saanud neid kunagi.
See mäng katkestab teid keset mängimist. Kui proovite vaadata videot tasuta elude või teemantide jaoks, katkeb mäng ja ei anna krediiti. Ostsin mitu paketti ja nad võtsid minu kaardilt raha, kuid ei krediteerinud ostetud esemeid, kustutan selle mängu ja desinstallin selle! Ajaraiskamine! Valereklaam parimal moel... ärge raisake oma aega mängimisele
Millal tuleb rohkem tasemeid? Olen lõpetanud kõik restoranid. Mulle meeldis mäng, nii et meeldiks, kui lisanduks uusi tasemeid!
Tõesti naudin mängu .. just alustasin seda, kuid naudin seda
Väga väga halb see mäng ise ei käivitu, ainult muusika on selle peale hirmus vihaseks saada
armastan mängu. Aeg saab kiiresti otsa ja alati tuleb teemante osta
See on lõbus mäng, kuid peate maksma raha, et läbida tasemeid, mida on võimatu läbida ilma versiooniuuendusi ostmata. Samuti hämmastab see, et restoranide erinevad tasemed on liiga palju (50) restorani kohta.
Teistega nõustumine muutub võimatuks võita, jäädes tasemele, ärge teenige palju. ega teemante, see võtab mängust nalja.
Cuisine Équipe - Jeux du Restaurant du Chef Roger Arcade dvnm
Seega on mäng suurepärane ja sõltuvust tekitav, kuid on teatud tasemeid, mida on liiga raske läbida ja mis sunnib kliente lahkuma
Mul on selle mänguga väga lõbus, kuigi see on minu jaoks veidi kiire. See on suurepärane kognitiivseks praktikaks. Samuti võtsid arendajad minuga ühendust seoses minu arvustusega. See on kindlasti veel üht tähte väärt!
Millal värskendatakse varsti seda mängu osa, mis võtab samme? Olen paar päeva oodanud selle parandamist, kuid see pole parandatud
andsin sellele alguses 5 tärni. kuid ma muutsin oma meelt, sest oli aeg, mil sa jääd teatud punktis kinni, sest sa ei saa oma inimeste oskusi täiendada. soovin, et oleks alternatiivseid viise oskuste täiendamiseks kalliskivide hankimiseks.
liiga väike tasu müntide kogumiseks
烹飪隊-廚師羅傑餐廳小遊戲 街機 ubws
Rebige kõik rahast välja, te ei saa peaaegu üldse tähti ja taimer on naeruväärne
烹飪隊-廚師羅傑餐廳小遊戲 街機 ubws
Mõnda neist tasemetest on võimatu ületada ilma päris raha kulutamata. Mul on igasuguseid võimsusi, mis ei paista midagi muutvat.
See on minu jaoks huvitav. See annab kaks maitset, mis hõlmavad mitte ainult toiduvalmistamist, vaid ka kaunistamist.
Pärast allalaadimist pole ma mängu ikka veel avanud. See töötab ainult esitusnupuga ja ei laadi. Miks??
Mulle ei meeldi graafika. See on pime ja ma ei näe kohe seda kraami, mis retseptis peaks olema
Tõesti sõltuvust tekitav mäng. Ainus asi on see, et mu päevaboonus ei liigu 1. päevast. Ikka ei saa päevaboonust ja see on nüüd nädalaid hiljem.
Tere, vabandan halva hinnangu pärast, kuid kui ma mängu esimest korda automaatselt avasin, siis teist korda kui proovisin, millal see mulle näitas (palun oodake ruumi laadimist) sain ka kolmandal mängul meie mängu kui ma selle avasin ja ma levwl välja sain, siis vabandan ba reitingu pärast ja kui saate seda paremaks muuta, palun öelge mulle. Kui ma mängu nägin, olin väga põnevil ja lugesin hinnangut, ütlesid nad, et see oli väga tore. Vabandust, aga see töötas, mängin seda ja muudan oma hinnangut. ☺❤
Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit Arcade fzpb
Đội nấu ăn - Trò chơi nhà hàng Roger của Chef Trò chơi điện tử bjkz
huvitav
Mäng on hea ja huvitav, kuid ainus probleem, mis mul on, on see, et oma keedupottide ostmiseks peate maksma tohutult raha... aga ma annan teile 5 tärni
Lootsin, et see erineb teistest toiduvalmistamismängudest. Veel üks ahne rakendus, mis vajab edenemiseks raha. Õnnetu. Desinstallitud. Pärast seda arvustust oleks see mäng võinud imeline olla.
Ma naudin mängu stiili. Teistele toidu andmine ja restorani taaselustamine. Siiski olen väga häiritud, et te ei saa tegelikult ümberkaunistamise ajal esemeid valida. Nii et mitte päris kaunistusmäng, nagu ma arvasin. Loodan, et nad muudavad seda, et saaksite näha teisi üksusi. Peale selle naudin seda siiani.
Väga armas mäng, millel on palju värvilist ja ainulaadset graafikat.
Very.addictive Olen teinud ostu, kuid see pole kunagi registreerunud ega leidnud, kuhu selle mängu hostidele meili saata. Olen nüüd aadressi leidnud ja olen väga pettunud küsimustes, et ei saa kätte tasutud kalliskivide kogust, samuti ei kajastu kunagi tasuta ostetud või tasutud piiramatud elud nimetatud ajalehtedes, mis väidetavalt on
Üldiselt on see suurepärane mäng, millel on palju unikaalseid funktsioone, millega tarbijad saavad mängida, kuigi see on rahuldav. Mängu enda mitmekesisuse ja meelelahutusliku teguriga saab rohkem ära teha nii sisemiselt kui ka mitmete ainulaadsete funktsioonide ja järgedega, mis võivad tulevikus välja tulla: )
Suurepärane mäng! Ma laadisin selle eile alla ja jõudsin 34. tasemele vaid 2 päevaga!! See on lõbus ja põnev!See annab teile palju võimalusi teenida teemante ja kuldmünte.Saate kaunistada oma restorani ja täiendada kööki, et valmistada maitsvaid toite. Siiski on mõningaid asju, mida tuleks parandada.Mängu peatamiseks pole võimalust. 1 tärni saamiseks peate ootama 24 tundi, mis on naeruväärne! Andke vähemalt 10 tärni! Ja võimendusi pole seletatud. Mul polnud õrna aimugi ja võtsin 10, enne kui aru sain.
Mäng külmub ja see on nii ärritav. Ma kaotan selle tõttu oma elujooned. Ma ei saa aru, miks arendajad seda ei paranda, hoolimata tõsiasjast, et kaebusi on nii palju. See külmub igal juhuslikul tasemel. See on väga ärritav. Kas see on tahtlik? Et oleme sunnitud reklaame nägema, et elusid saada?
Ma armastan seda mängu nii väga, et Carry on peaaegu kogu mu mänguaja, kuid kuna ma selle 2021. aasta tüübi alla laadisin, on see tõsiselt raske. Üritasin liikuda teisele tasemele ja see räägib kokkuleppe asjadest, proovisin vajutada OK asju ja see ei värisenud, palun aidake mind 😣😣🚶