Post by tigabvoibailo on Feb 12, 2022 0:56:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Нормальна класична гра, коли скучно як розходиться
Поставила 2 за те, що після івенту весь час вискакує "win silver" Дуже важливо
Чи можете ви зробити опцію оплати за вилучення реклами?
Тупо і для дітей, якби я міг поставити 0 зірок, я б поставив.
Кльова гра але мені не дуже подобається те що вона довго грузиться!!!
Дивовижна гра, варто додати більше босів
Деякі з ігор spin the wheel трохи сфальсифіковані, але було б добре, якщо ви можете почати діяти, щоб отримати новий рекорд
Гра чудова, дуже весела! Реклама жахлива... якби ви завантажили кожну гру/програму, яку засунули вам у горло, ви втратили б пам’ять за годину. Додавання тривають 30 секунд... Я хотів би, щоб була можливість оплатити безкоштовну версію. 5 зірок, якщо є безкоштовний варіант!
Нічего так, грати можна)
Крута гра
Ця гра хороша, але оновлення зіпсувало її, краби та спайк-бітлз виглядають як дитячий підбір гри, а натискання, щоб крутити тире, відсмоктує. З цією грою багато чого не так, але крім цього все нормально. Дав би більше зірок, але те, як оновлення грає, зіпсовано
Це справді чудова гра. Я це дуже люблю. Але він займає багато місця, але крім цього дивовижний. Продовжуй гарно працювати.
Sonic Dash - Endless Running Arcade cct
ТУПИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:: -(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-() :-P:-P:-P:-P:-[:-P:-D:);-):-D:-P:-P:-[:-$:-$:-$ :-$:-!:-\:-\=-O:'(:-$B-)B-):-(:-(;-);-):-P:-$:- $:-P:'(:-D;-):-D
крута графіка і сюжет загалом круто
Дурна
Гра нарм
Круто я виграв сільвера!!!!!!!!!!! і у мене шедоу
Насправді це невимушена та весела гра, але, на жаль, її зіпсувала кількість реклами. Після кожного запуску з’являється 15-30-секундна реклама, яку потрібно просидіти – це не перебільшення.
Мені сподобалося ця гра кому тебе подобається ставте👍👍👍👍👍👍
Постійно зупиняється. Я навіть не можу завантажити гру на свій Pixel 6.
Не грав у цю гру кілька років. Повернувся до того самого веселого нескінченного бігуна, але цього разу з додатковими справами та іншими персонажами, які потрібно розблокувати. Супер весело!
томущо одне і те саме кожного разу.Так гейм плей норм але деколи просто неможливо обійти перешкоди.
Sonic Jump Pro Arcade cokn
Топ ігор вбивають час на андроїд. Вбивці часу
Фу навіть не грузить
Бігова гра зі швидкістю та хорошою структурою. Ця звукова гра підходить всім
Sonic Dash - Endless Running Arkadne igre shul
Мені подобається ця гра, вона така весела, але, можливо, додати кращі події, як-от виконати кілька місій, і ми отримаємо винагороду або щось подібне, але все одно в неї дуже весело грати!
За версією серіалу «Sonic the Hedgehog», Соник божеволіє від хот-догів і їсть їх дуже ... We Can, Sonic Heroes, His World (3 варіанти), Endless Possibility,
Особисто це дуже весело, але людям, які не люблять швидкі ігри, я не рекомендую це
Дуже вісне
Дивовижний; Я дуже люблю цю гру
Отримав цю гру для свого племінника, йому сподобалася. ми працювали аж до 13 мали 7 або 8 персонажів, а потім нізвідки гра стерла наш прогрес. ми втратили все, якби не це, поставили б 5 зірок
Класна гра рекомендую.
Напиши це під 3 іграми 3 рази хлопни подивись під подушку
Клас ігра
Беліссімо
Це чудово!
Це найкраща гра з усіх часів, оскільки в ній немає реклами, яку я дійсно ненавиджу, і навіть у ній є круті чудові речі, як-от мій улюблений підземний водний пейзаж тощо. Люблю цю гру, дякую за те, що створили цю гру для Sonic Dash. Дуже радий мати цю гру. Будь ласка, всі грайте в цю гру. Це супер-пупер весело.
Моя внучка обожнює цю гру
Нудно. Оголошення все більше і більше. Він повільний і ніколи не оновлювався. Боси в порядку, але це збій. І повертає мене до головного меню amd плюс він ніколи не дозволяє мені використовувати символи. Виправити помилку
Sonic Dash 2: Sonic Boom для Lenovo Yoga Book (Android ...
Це нескінченна гра з бігуном, збирайте монети та розбивайте тварин-роботів, щоб "звільнити їх", схожа на старі ігри саги, але інші...
Весело, за винятком того, що тепер я нічого не можу зробити з дорогоцінними каменями, зробив додавання конвертера до кілець
елементи керування мають занадто велике відставання введення, і спіни сфальсифіковані