Post by tigabvoibailo on Feb 12, 2022 0:59:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods glitch kristāli ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
The Battle Cats ง่ายๆ cxd
PROGRESS NEGLABĀ. Jā, es nejokoju. Ja izdzēsīsit lietotni, viss jūsu progress tiks zaudēts uz visiem laikiem. Nezinu, kāpēc šīs lietotnes debīlie veidotāji nekad nav sēdējuši un domājuši: "hmm, mums ir 10 miljoni spēlētāju un arvien vairāk. Varbūt viņi vēlētos saglabāt savu progresu". Jā, es zinu, ka varat "pārsūtīt datus" no ierīces uz ierīci. Bet kāpēc gan to nesaistīt ar Google Play vai iOS iTunes. Tā kā ir ļoti iespējams, ka lietotne tiek nejauši izdzēsta vai tālrunis tiek pazaudēts/salauzts.
Es esmu spēlējis un izslēdzis spēles laiku, un, godīgi sakot, man ir bijis daudz jautrības, taču es pastāvīgi saņemu kļūdu ziņojumus ikreiz, kad mēģinu ielādēt ziņas vai redzu jaunās vienības rotāciju, un tas ir bijis Tā notiek jau vairākus mēnešus, tas ir ļoti neapmierinoši un nomāc spēli. Ja ir veids, kā to labot, es labprāt uzzinātu, paldies.
ES mīlu šo spēli. Tas man rada bērnības atmiņas par līdzīgu spēli, ko sauc par samuraju vs zombijiem. Bet spēle netika atjaunināta, tāpēc es nolēmu spēlēt šo. Tas ir tik jautri, bet tas netiek saglabāts pakalpojumā Google Play, tāpēc visi mani dati pazuda 😭
Šī ir ļoti jautra spēle ar dažādiem posmiem un kaķiem. Ir daži līmeņi, kas sākumā ir ļoti grūti, līdz jūs izpētāt, kā tos pārspēt. Pēc tam pārspēj līmeni, jūties labi un pārej uz nākamo līmeni. Spēles gacha daļai ir gan kāpumi, gan kritumi, tomēr sajūta, ka iegūstat jaunu Uber, nekad nenoveco. Man arī patīk, kā VISUS kaķus var kaut kādā veidā izmantot, pat ja tikai dažos posmos. Es domāju, ka Ponos vajadzētu pievienot nedaudz vairāk 100% Uber izložu. 0 sludinājumu. Lieliska spēle.
Es varu teikt, ka spēlējot šo spēli vairāk nekā 2 gadus. Šī ir labākā mobilā spēle, ko varat izbaudīt Chromebook datorā vai tālrunī. Jums NAV jātērē nauda par šo spēli. Viena lieta, kas man ir slikta, ir tā, ka man parasti ir reti un ļoti reti kaķi, bet ne vienreiz Uber superrets vai leģendārs kaķis. Jātērē nauda, pērkot kaķu barību un tamlīdzīgi. Kopumā šī ir lieliska spēle.
Normaļna teikš taa
Ārprātīgi atkarību. Atjauninājums: es spēlēju šo spēli jau vairāk nekā gadu. Man ļoti patīk dažādas vienību kombinācijas un stratēģija. Dažos punktos jūs varat sasniegt progresēšanas sienu, kas prasīs nelielu līmeņu slīpēšanu. Slīpēšana kļūst atkārtota, taču tik apmierinoša, kad beidzot pārspēj jaunu priekšnieku un atbloķējat vienību, kas palīdzēs jums progresēt nākamajā spēles daļā. Kopumā 10/10
Nomākta. Tas BIJA labi, līdz izskatījās pēc super duper dīvainas spēles. Tas VISPĀR nebija vienkāršs vai vienkāršs, it īpaši sākuma ekrāns. Tagad jau pirmajās kārtās līdz Japānai viss bija kārtībā. Cīnoties ar Japānu, gāja labi, līdz parādījās sava veida nīlzirgs, kas būtībā ir nemirstīgs un ļoti spēcīgs. Esmu spēlējis kārtu 4 reizes un joprojām neesmu pat nogalinājis nīlzirgu. Turklāt, ja jūs atbloķējat kaķu dievu, tas ir slikti. Kad jūs nospiežat kaķu dievu manu negadījumu kaujā, jūs nevarat izkļūt.
Tā ir laba spēle, taču manā ierīcē tā ir diezgan lēna, tāpēc piešķiru tai tikai trīs zvaigznes, taču tā joprojām ir diezgan laba spēle. Viena lieta, kas man tajā ļoti nepatīk, ir tā, ka jūs nesaņemat zelta biļetes ļoti bieži, un man tā bija jāatinstalē, lai spēlētu citu spēli. Un arī es to neesmu spēlējis dažus mēnešus. Tāpēc es piešķiru tam trīs zvaigznes.
Nabadzīgs. Šī ir piektā reize, kad man bija jāsāk no jauna, un kods manu kaķu atjaunošanai nekad nav darbojies nevienā no šiem mēģinājumiem. Es to atinstalēšu ar skumjām.
Man patika šī spēle, es strādāju pie tās, bet, kad saņēmu atjauninājumu, tas atbrīvojās no visa mana progresa, mēneši, ja darbs tika zaudēts, es paņemu pārtraukumu.
pārsteidzoša mobilā spēle. reklāmu praktiski nav, un energosistēma ir daudz mazāk ierobežojoša nekā vairums citu.
Lai gan tas kļūst garlaicīgi, pildot nodaļas. Ir daudz kaķu, kas jāiegūst, un vairāki citi līmeņi, piemēram, leģendas (atbloķēti pēc 1. nodaļas pārspēšanas), arī tikko saņēmu savu pirmo Uber vakar.
Tas ir jautri... Kamēr neesat spēlējis apmēram 14 spēles, tas kļūst gandrīz neiespējami, jo vairāk jūs sitat, jo vairāk AI sit pretī. Turklāt tas diezgan ātri atkārtojas, jo jūs atkal un atkal darāt tikai vienu lietu. Un papildus tam es samaksāju 30 no savas spēles kaķu barības naudas, lai mani atdzīvinātu ar pilnu naudu un lielgabaliem, un joprojām nevarēju uzvarēt, jo ienaidniekam ARĪ bija pilni veselības ienaidnieki. Un otrreiz ienaidnieks saņem ĀRPRĀTUS cienītājus, līdz 12. kārtai ienaidnieku labākais ienaidnieks paņēma 6 no maniem labākajiem ienaidniekiem.
Patīk, viņi regulāri izdala spēles valūtā, un par spēlēšanu nav jāmaksā. Vienīgais, kas man traucē, ir enerģija, kas nepieciešama, lai veiktu dažas no šīm misijām... jā, es zinu, jo augstāk jūs iegūstat, jo vairāk jūs uzkrājat, bet varbūt padarīsiet to nedaudz ātrāku.
Es izklaidējos un piešķirtu šim 5 zvaigznītes, izņemot vienu lietu, kas to sabojā, proti, ka līmeņu ierobežojumi ir balstīti uz pakāpēm, kas prasa uzlabot kaķus, kurus jūs nekad neizmantosit, un pat tad ranga ierobežojumi nav paredzēti visiem. kaķi, bet pēc kaķa veida. Ir jāsaņem 1500. rangs TIKAI, lai NORMĀLĀM kaķiem pievienotu 5 pakāpes (atgādinājums, ka, pārspējot 2. nodaļu, tiek atbloķētas 10 pakāpes)... visām kategorijām ir jābūt balstītām uz nodaļu, kuru pārspējāt, vai vismaz, lai tie nebūtu iekļuvuši kaķī. veidi.
Smieklīgā grūtību līkne mani aizveda. Bija jautri vienu vai divas dienas, līdz tie paši ienaidnieki, ar kuriem es cīnījos, pirms acīmredzot tika satriekts tā, ka neviena no manām vienībām (daudzas no tām ir maksimālas un "speciālās vienības") ar Dieva Kaķa spēju kombināciju VAIRĀKAS reizes un joprojām nevarēja. t atrast risinājumu, lai pārspētu šo vienu līmeni. Apvainojošākais punkts, kurā es nolēmu dzēst šo spēli, bija tad, kad es (atkal) izsmēlu visu savu kaķu barību un vienības, un parādās nūjiņcilvēks ar zīmi, kas saka, ka esmu pārāk lēns? Laika izniekošana vairāk nekā videospēle.
Slāvu kaķis dodas uz Maskavu
Man patika spēle, taču tā nav saglabājusi manus datus. Man pat ir nepieciešamais kods, bet tajā teikts, ka dati tiek glabāti tikai 3 mēnešus, kas ir nepatīkami, ja jūs turpināt izvietošanu. lūdzu palīdziet, jo es jau esmu iztērējis naudu par šo spēli, bet nevaru izmantot savu kontu
jums, puiši, tas nebija jādara labi, veidojot spēli, bet jūs to izdarījāt, un es jums pateicos. Kaujas kaķi vienmēr ir lieliska spēle, ko spēlēt, kad ir garlaicīgi, priecīgi, traki vai skumji, neatkarīgi no tā, kāds noskaņojums jums ir, tas vienmēr liek jums justies labāk. Liels paldies, ka izveidojāt šo meistardarbu.
Spēle pati par sevi ir laba, taču līmeņu grūtības, it īpaši notikumu līmeņi, ir ārkārtīgi grūti. Paņēmu visu manu kaķu barību. Ienaidnieki ir ļoti nomierināti, un maniem kaķiem ir pārāk ilgs laiks, lai tos trāpītu. Ienaidnieki vienmēr šāva kā 3 no maniem labākajiem kaķiem. Lūdzu, izlabojiet to, un varbūt es paaugstināšu vērtējumu.
Kontu sistēma ir stulba, kāpēc cilvēkam ir nepieciešams kods, lai pārvietotu jūsu progresu uz citu ierīci? Tas neņem vērā ārējos sinarios, kuru dēļ persona zaudē spēju faktiski iegūt pārsūtīšanas kodu. Manā tālrunī bija kļūda, jo tas dzēsa lietotnes no mana tālruņa, un tagad esmu zaudējis visu savu progresu, un esmu tam veltījis pusotru gadu. Ko darīt arī tad, ja kāda tālruņa tālrunis ir iznīcināts neatgriezeniski? Viņi zaudē visu progresu, jo nevarēja iegūt "pārsūtīšanas kodu"
Enerģijas bārs. Es ienīstu enerģijas batoniņus. Ir arī citi veidi, kā spēle var pelnīt naudu, pat ja jūs varētu iegādāties spēles versiju bez enerģijas joslas. Citādi tā ir laba spēle.
Es tiešām negribēju novērtēt šo trīs zvaigznes, jo šī ir brīnišķīga un labi izveidota spēle, taču šķiet, ka ar mani šorīt notika nesena kļūme, es tikko grasījos saņemt velokaķi par savu ikdienas balvas pēdējo dienu. , tāpēc es atveru kaujas kaķus un saņēmu tikai kaķa biļeti. Es domāju, ka tā bija tikai kļūda, tāpēc es atkārtoti reģistrējos. Joprojām nedarbojās. Tiešām neapmierināts par to, es ar nepacietību gaidīju, kad dabūsim velokaķi!
Spēle ir laba, taču ikreiz, kad es veicu darījumu, mana spēle tika avarēta. Tas izņēma naudu, bet nedeva man spēles priekšmetu. Es nezinu, vai tā bija kļūda vai kļūme, bet es vēlētos, lai prece joprojām būtu. Izņemot to, spēle ir jautra un lieliska, un man patīk radošums ar kaķiem.
Manas vienīgās problēmas ir tādas, ka vienībām nav nolasāmas statistikas, dārgumu mīļotāji neapraksta precīzu to ietekmi (man bija jāpaskatās, ka 100% lielgabala uzlādes laiks paiet 5 sekundes katram cienītājam), efektīvi ierobežojumi tādām prasmēm kā Study. (kas ir 9, btw), grūtības pakāpeniski pieaug ļoti ātri starp līmeņu komplektiem, un šis pēdējais atjauninājums netiks veikts neatkarīgi no tā, cik daudz vietas manā tālrunī ir. Izņemot to, man patīk šī spēle, ideāls laika kavēklis starp nodarbībām.
Man patīk šī spēle, un manā spēļu veikalā ir redzams, ka tas gaida uz visiem laikiem, tāpēc es nevaru to atjaunināt. Hay Es esmu atpakaļ, man ir jauns tālrunis un es atkal lejupielādēju kaujas kaķus. Man patīk jaunā kaujas kaķu spēle, un man pietrūkst savvaļas kaķu spēļu kaujas kaķiem. Man tās pietrūkst. Un jums vajadzētu izveidot kaujas kaķus 2. Un jums vajadzētu izveidot skaņas kaķi un astes kaķi. Un daži cilvēki iegūst lietotni, ko sauc par battle cats modifikācijām, bet manā tālrunī tās nav. Un viņi saņem daudz retu biļešu. Man patīk jūsu spēle. ❤❤❤❤❤😊😊😀👍👍
Patīk spēle un viss, un es vēlos, lai es varētu vienkārši iegūt vienu Uber. Reti es ietaupīju 1000 kaķu barību un 10 biļetes, un joprojām nekas nav ļoti nomākts. Es zinu, ka tā ir "izredze", bet joprojām nav pat viena? Lieliska spēle tomēr
Hero Wars – Fantasy Battles Hry na hrdiny jodx
Šī spēle ir taisni negodīga. Tas ir jautri, līdz jūs nonākat līdz 3. nodaļas beigām. Es pat nevaru aprakstīt, cik daudz pūļu un laika esmu ielicis, lai savāktu līdzekļus cīņai. Visu šo laiku, pūles, jaudas palielinājumus un mīļotājus, un ar to nebija pietiekami. Ir šaurumā NAV IESPĒJAMS spēlēt/uzveikt šo spēli, netērējot naudu. Nepārprotiet mani nepareizi, tā ir laba spēle, taču sagatavojieties pārspīlētiem priekšniekiem, kurus izstrādātāji atsakās nomākt un kas vienā sitienā nogalinās katru jūsu kaķi.
Šī ir LABĀKĀ spēle, ko esmu spēlējis savā dzīvē. Tas rada atkarību, un tajā ir gandrīz bezgalīgi daudz darāmā, turklāt tam ir nepieciešama lieliska stratēģija. Es spēlēju apmēram pusotru gadu, un man joprojām ir daudz darāmā.. kapsulu jautrība, foršu kaķu izmantošana, priekšnieku sišana utt. rediģēt: visi saka, ka šī spēle ir par maksu, bet viss, kas jums jādara, ir kaut kas jāmeklē. Bet kopumā es to padarītu augstāku par piecām zvaigznēm!
Kādu iemeslu dēļ tas netiek atjaunināts. Es tam izdzēsu pietiekami daudz lietotņu un izmantoju Wi-Fi. Tas ir patiešām kaitinoši, jo es nevaru izmantot savas biļetes, kas katru dienu krājas. Mēģinu pēc tam, kad atjauninājums ir pabeigts, tas saka "kaut kas nogāja greizi", mans tālrunis nav vecs. tas iznāca burtiski pirms gada, tad kāda ir problēma? Lūdzu, palīdziet.
OMFG HGTOO sagādā man tik daudz problēmu un būtībā padara spēli bezjēdzīgu, un nekas to nelabo, es zvēru, vai tas ir vienkārši iestrēdzis? joprojām lieliska spēle bez šī bs, bet ne man.
Lieliska spēle, ko esmu spēlējis daudzus gadus, un, iespējams, esmu restartējis, pirms aizmirsu pārsūtīt savus datus, bet esmu spēlējis dažus gadus, jebkurā gadījumā vienīgais, ko es ienīstu, ir mana veiksme, bet tā nav jūsu vaina. Bez tam, ka man veicas ar mīnusiem, man patīk šī spēle.
Es mēģināju saglabāt savus datus, lai tos pārsūtītu uz savu pielāgoto emulatoru, jo es pārstrādāju savu veco tālruni, kurā bija visi mani The Battle Cats dati. Kad es mēģināju to saglabāt, tika teikts: "Nevarēja saglabāt jūsu datus mākonī, jo jūsu dati var tikt mainīti vai izmantoti." Jūsu anti-krāpšanās ir joks. Kopš tā laika es pazaudēju savus datus, un, iespējams, es pavadīšu daudz laika, lai tos atgūtu. Vienkārši izlabojiet to, un tas var padarīt šo atsauksmi par 4 zvaigžņu vai pat 5 zvaigžņu.
Man patīk šī spēle, vienīgais sliktais ir tas, ka jums ir jāmaksā tik daudz reālās dzīves naudas, lai tikai iegūtu nedaudz kaķu barības, lūdzu, samaziniet cenas vai palieliniet summu
Normāla spēle bet it grūti dabūt uber super reti.
Spēle ir pietiekami jauka, bet viss mirgo. Viņi droši vien domāja, ka tas ir jauks dizains, bet tas ir mirgojošs. Pagaidām izvairieties no šīs spēles, ja jums ir epilepsija vai citas vizuālās apstrādes problēmas.
Es domāju, ka vajadzētu būt tiešsaistes arēnai un tirdzniecības vietai, bet, tirgojoties, jums ir jābūt devītajam vai desmitajam līmenim, bet jūs to saglabājat, un tas atgriežas pirmajā vai otrajā līmenī. Turklāt, ja to atinstalējat, jums vajadzētu būt iespējai atjaunot visus savus datus, nemaksājot par veterānu. Jums arī vajadzētu būt iespējai izvēlēties, vai no kapsulām ņemat pasākuma kaķi vai parasto kaķi.
Hm, man nav ne jausmas, kā par šo ir tik labas atsauksmes. Spēļu standarti ir tik tālu lejup, ka tas ir skumji.
Šī spēle ir labākais piemērs spēlei, kas prasa laiku. Tas ļauj f2p spēlētājiem gūt panākumus, bet arī ļauj cilvēkiem maksāt, lai viss noritētu ātrāk. Tā patiešām ir lieliska spēle