Post by tigabvoibailo on Feb 12, 2022 1:05:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch kristali ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
To je lijepa igra. Zaista uživam, ali ostale epizode se ne otvaraju, ažurirala sam je ali ipak. Poradite na tome
Ocijenio sam 3 zvjezdice prije 2 tjedna jer mi se sviđa igra, ali nakon razine 190 ne možete otključati nijedan restoran... Još uvijek rade na tome!!! Međutim, nisu odgovorili niti su ništa poduzeli po tom pitanju!! Ne gubite vrijeme!!
može pohraniti samo 25 bodova za živote odjednom. dok moj muž ima istu igru, a on ima 50. također, vaš razvojni tim bi trebao dodati još jednog lika. po mogućnosti jedan u boji.
Kontrole su vrlo nereagirajuće i često morate dvaput dodirnuti da bi nešto proradilo, meni je bila mnogo draža prva igra i od tada sam deinstalirao ovu, uređenu zbog tipkarske greške
Animacija je prekrasna. Međutim, preskupo je igrati jer doslovno ne možete napredovati u razinama bez dijamanata i prije nego što to shvatite, ulažete previše novca u to samo da biste pobijedili. Barem s Cooking Joy 1, mogli ste igrati dulje bez kupnje puno dijamanata ili medalja. Došao sam do otvaranja talijanskog restorana i postao frustriran. Definitivno je više neću igrati. Previše radim za svoj novac da bih ga potrošio na igru.
To je brza zabavna igra, ali ne toliko uzbudljiva i pojačivači koštaju skupo. Najbolji savjet bi bio da nađete drugu igru pa ću je deinstalirati 😕😕
Guzzler novca, ova igra je zabavna na 1. kako ulazite dublje u igru, pojačanje je u osnovi bezvrijedno. Obeshrabrujuće je kada kada kupite i koristite dva ili tri pojačivača, a i dalje dobijete isti rezultat ili manje nego što ste dobili bez pojačala, a jedini način da izađete s razine je previše potrošiti 40 dijamanata za dodatne sekunde plus oni vas varaju kada ste kupi paket i ne daju ti dodatni pojačivač sekundi kao što bi trebali nakon što su potrošili previše novca.
Ova igra je toliko zabavna da biste je trebali ocijeniti s pet zvjezdica, toliko je zabavna da je ne možete pratiti 😉🙂😉🙂😉
super
Cooking Joy 2 Симулационни zau
volim to. sjajna grafika. Međutim, sada ne mogu dalje jer nema više razina.
Sviđa mi se, ali dobiva se od razine 5 i nadalje, a kontrole su dobre do stvarno dobre ova igra je super
igra ima propusta i morate potrošiti novac PRAVI NOVAC da nadogradite stvari koje trebate i pobijediti izazov kuhanja..Kada vam ponestane života gledate nekoliko različitih oglasa da dobijete jedan život ili kada konačno dobijete dovoljno dragulja za nadogradnju kuhinje oprema koja ti je potrebna da dobiješ živote...Ovo je smeće..i brišem ga
prilično zabavna igra me podsjeća na vrijeme kad sam radio u kafeteriji. AŽURIRANJE Danas sam deinstalirao cooking joy 2. Super sam brz s kuharskim igrama, ali kad sam dosegao određenu točku, nastavio sam padati na razini jer je dodijeljeno vrijeme bilo prekratko da bih uopće mogao dovršiti razinu.
Uživamo u igri, ali bismo željeli više opcija za raznovrsnu hranu, također bismo mogli imati opciju bržeg nakupljanja energije
Volim igre upravljanja vremenom! Vrlo terapeutski za moje trajno oštećenje mozga zbog puknuća moždane aneurizme i moždanog udara.
uvijek dajem oglase i manje opcija vremena, neko vrijeme postajem iritantan u ovoj igri .pokazujem više vremena, ali kada igra počne, samo je manje vremena i kupac dolazi tako sporo
Za koga se može ticati gubitka života dok igrate ovu igru čak i kada pobjeđujete je glupo. Oprostite, nazovite to kao da je .to je jedini problem. Hvala vam
Wood Block Puzzle - Block Game Hjernetrim gjdd
vrlo zarazna igra, ali još uvijek čekam ažuriranje. Zaglavio sam u 3 restorana, popravite molim
Ova igra je zabavna, ali klikom na stavke otežava davanje predmeta kupcima. kada nam je sljedeći restoran dostupan.
Loša kvaliteta dodira... Nije dostupno za dovršavanje razina tajmera 🤷🏻♀️
Bio bi 5 zvjezdica, ali čekao sam više od 3 mjeseca da nastavim u igri... igrao sam iste 3 kutije toliko dugo😐 ovo je koliko mjeseci kasnije... još uvijek sam igrao iste 3 kutije bila su još 2 mjeseca i dalje igra iste kutije...dajte malo pa će izbrisati igru
Sviđa mi se ova igra, ali vam ne daje dovoljno dijamanata.Morate upotrijebiti previše munja da biste započeli igru
Ovo je sjajna igra i još uvijek igram MNOGO kuharskih igara, ima sjajnu grafiku. Ali... Nema dovoljno dragulja za igranje razine kao i potrebno nam je više novčića ili niže cijene za nadogradnje. Tu sam igrao Cooking Joy & Completed. Ovo je nevjerojatna igra.. Ali životna situacija se MORA PROMIJENITI. Uopće ne možete igrati dugo. samo te boli dugoročno. Ako pobijedite, još uvijek morate dati 5 da nastavite na SVAKOM RAZINU. TO JE PREVIŠE. Sigurno vam nije dovoljno.
Stalno mi govori da će se novi restoran uskoro otvoriti, prošlo je više od tjedan dana. Previše je primamljivo da biste potrošili novac jer ste skoro tamo i ako ste iskoristili 1 ili 2 pojačanja, onda ih ne želite opterećivati gubitkom pa ćete potrošiti da dobijete dodatno vrijeme ili nešto za pobjedu. Volim igru, ali postaje skuplja. Ako se novi restoran ne otvori uskoro sljedeći dan, bit će izbrisan.
Vjerojatno bi bila jako zabavna igra da se ne bi uvijek zamrznula i zaključala moj telefon kad je pokušam igrati.
završili jednu razinu sada morate pričekati dok se ne izgradi sljedeća razina. Prošla su 3 tjedna čekanja na ažuriranje sljedećih razina
Sjajno je dobiti toliko života na različite načine, sada omiljena igra kuhanja. U početku je bilo kvarova pa obrisani kolačići/cache sada funkcionira odlično..hvala na vašem teškom radu i trudu u dizajniranju ove igre. Super si usrećio mnoge ovisnike o kuhanju..
Uskoro dodajte još razina. Ovo je zabavna igra kuhanja. Pomalo izazovno što su razine veće, isplati se igrati. Toplo preporučam ovu igru
Slatka igra. Ne obazirite se na ograničeni broj puta koje možete igrati na svakoj razini. Također više preferirajte mirnu igru bez vremena. Ako želite izazovnu igru onda je ovo za vas. Htio sam casual.. To je ono što sam upisao u svojoj potrazi.
Bila bi sjajna mala igra kuhanja za upravljanje vremenom, ali čini se da je namještena da izgubite, očito vas pokušava natjerati da potrošite, ali ne slažem se kada završite savršenu rundu s pojačanjima i još uvijek izgubite.
Morate dodirnuti stavke više puta i jače od ostalih igara da bi to funkcioniralo. Nije vrijedno preuzimanja
stvarno mi se sviđa ova igra, ALI nema ništa što bi moglo pomoći da dobijem novčiće ili karte za odjeću. ima samo nekoliko oglasa za dragulje. gledanje oglasa za dragulje ne pomaže jer dobivate samo 2 do 5 dragulja. onda cijena dragulja za ponovno punjenje života raste što nije pošteno.također nema s čime dobiti pojačanja, sustav nagrađivanja je čekanje do 8 sati, vi se samo igrate i gledate svoju praznu pomoć želeći da je imate ili bolji način da je dobijete. frustrirajuće fin deinstaliranje bolesno od 5 života
Ova igra je toliko frustrirajuća, kako mogu čekati svakih 25 minuta da životi odigraju razinu, obično lifr ne bi trebao pasti osim ako ne izgubite igru... Tako je dosadna i frustrirajuća i sada je deinstaliram..
Igra je zabavna, ali ima mnogo oglasa!! Postoje oglasi nakon što igrate prije nego što počnete igrati novu igru.. previše oglasa. Postoje načini da to ne učinite! Također je potrebno toliko energije da se igrate da ste vani za nekoliko minuta. Nema dovoljno vremena za igru!!!
platiš i onda brzo završi. zbogom nema više novca koji se troši na ovu igru. ne isplati se ne osvojiti
Lijepa igra, ali nije cool što smo zaustavljeni iako pobjeđujemo na razini zbog nedostatka vijaka za punjenje, moglo bi biti bolje da je kao prva u kojoj kada osvojite razinu možete nastaviti
Završio sam sve razine, kupio sam još dijamanata i sad moram čekati novi restoran, stalno govori da će uskoro doći, ali uglavnom volim igru samo ljut, još uvijek imam novčića i dijamanata.
Nekad je bilo zabavno dok ne čekam ažuriranje predugo i gubim vrijeme na igranje škrinje.. jednom kad je to gotovo.. opet se radi još 2 dana.. umoran od igranja na njemu i umoran.. više nije zabavno.
Sviđa mi se igra... dogodilo se da sam već završio sve restorane i još uvijek nema dostupnog ažuriranja. Nadam se da ćete uskoro ažurirati. Hvala!
Čini se da može prebroditi Jessicin zadatak. Razina 190 stalno govori da dolazi uskoro. Sada ima četiri (4) mjeseca. Što se događa?
Igra je zabavna, ali čak i kada pobijedite, još uvijek oduzima energiju, mislim da nije pošteno kada imate samo 25 energije, a ponekad vam je potrebno tri puta da pobijedite da biste pobijedili jednu razinu da biste dobili ključ koji jedva možete igrati, zauzima prostor na mom telefonu kad ne mogu igrati satima i ponekad je jako kvar kad dodirnete hranu ne pomiče se iritira i frustrira pa DEINSTALIRAM...
ovo je sjajna igra! međutim! izluđuje me stalno vrijeme koje ističe! zašto životi prestaju kad ne izgubiš?! lud! jedina stvar koju stvarno mrzim mrzim u ovoj igrici. treba zauvijek da se ponovno učita.
ova igra je dobra, ali reklama koja iskače cijelo vrijeme tako je dosadna. 😡
počeo s recenzijom od pet zvjezdica, a onda nakon što sam malo igrao shvatio sam da ću morati trošiti svaki dan da bih stigao bilo gdje s ovom igrom. Samo isječak kao i svi ostali. Razumijem da trebate zarađivati za život, ali količina dragulja koju morate potrošiti, itd. je za dobrobit yalls, a ne za igrače.
Ova igra je divna igra. Volim igrati ovu igru, ali nisam mogao dobiti kupone za odjeću da promijenim haljinu, ali ne mogu. Molim te popravi...
Trenutno je spor u preuzimanju, ne želi preuzeti i imam 200Mb, ali ne želi preuzeti
Ova igra je jako zabavna dok ne dođete do lvl 100. Za njih postaje gotovo nemoguće osvojiti lvl bez kupnje bonusa.
Cooking Joy 2 ব্যাজ fkb