Post by tigabvoibailo on Feb 12, 2022 1:11:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Ок
Смеће немогуће осим ако не платиш надоградње.избрисано
Tower Defense - strategy games Strategie fok
Башенная защита - TD Games Стратегии xvil
Tower Defense - strategy games Strategie jre
Добра игра одбране
Има правописних грешака као да је направио ђак првог разреда. Неуглађено, непрофесионално. Деинсталирање.
допада ми се
Ит
У реду је. Потребна је 50. мапа која је бесконачна. 50. мапи треба приступити тек након што сте победили 49 мапа барем једном. Торањ муње / грома треба ланчану надоградњу као последњу надоградњу.
Веома лоше након 2 нивоа заглави се на истом нивоу
Добра игра Товер Дефенсе. Једноставан избор оружја!
Лепо губљење живота
Цоол игра
У реду је
Тако забавно до сада у игрици нисам нашао паивалл који имају многе од ових типова игара
То је сјајна игра
Хладан
Могао би да буде крај игре или бесконачан режим, играо сам је 4 дана и завршио. Једном када добијете торњеве за бацање ракета, игра постаје шетња парком. Само 3 или 4 њих у средини мапе и можете ићи да радите нешто друго док освајате ниво. Било је забавно научити како игра функционише и савладати је. Такође је било забавно научити предности и мане свих кула. Херој је бескористан. Претпостављам да ћу обрисати своје податке и поново покренути.
Ништа стварно. Веома ограничено. Више као флеш игра од пре 9/11/01
Тако лако
Нице гаме!!!!
То је забавно
Тренутно се забављам овом игром. Свиђа ми се чињеница да се можете вратити на претходно поражене нивое и играти их на вишим нивоима тежине. Не свиђа ми се чињеница да ова игра изгледа као да се игра плаћа. Све кошта драгуље и кроз редовно напредовање игре износи драгуља које добијате као награду су веома мали.
Забави се
Лепа игра, али се заглави у фази 21 после таласа 4/16. Само престаје и ништа се не дешава. Непријатељи престају да пристижу. Није замрзнут, могу да продам/надоградим куле, али непријатељи не напредују.
Врло занимљиво
Забава, забава, забава! Хвала!
Прилично кул игрица коју препоручујем да је играте
Добра графика добре игре
Дао сам 2 звездице јер ми се свиђа игра, али велика, али не добијате бесплатне драгуље или појачања, видео снимци не раде и бесплатни драгуљи не иду у вашу банку
Шала
Једном сам
Добра игрица,заразна
То је игра одбране...
Добра игра, лепа графика и звуци. Одмах сам купио вип и купио сам хероја, али не видим како да га користим. Помозите ми да разумем поенту хероја и како да је користим и дајем вам 5 звездица
Звездице се не дају за надоградње. Мора да је грешка. Оцењивање са 2 звездице сада је пало на 1. Подршка је бескорисна. Објаснио им грешку а они ни не разумеју о чему причаш. Чак је послао и снимке. Имам гомилу звезда, али не могу да надоградим ниједну кулу. Сада када имам преко 2000 драгуља и купио хероја, не може се користити у игри. Такође, игра је тако глупо лака да је заиста досадна.
Сајам
Срање...увек тражи оцену.препун огласа који прекидају
Свиђа ми се до сада
Игра се квари иди надогради торањ стрелаца н се закључава
Невероватна игра! Забавна и заразна
Одлична игра за момке јер имам само једну руку да играм...🙋♂
Понекад заборавим да употребим свог хероја.
Забавна игра
У реду, графика, надоградње су мало скупе и морате проћи неколико нивоа да бисте добили потребне звездице, или ПТП. Играо неколико нивоа и изгубио интересовање. Веома сличне игрицама Ирон Хиде, Русх, али би могле користити нека побољшања са додатним торњевима.
Одличан посао
Сигуран сам да ћете и вама волети ову игру као и мени!
Забавно
Волите стратегију игре и изазове... Оно што би била добра идеја је када бисте могли да прилагодите своје куле попут боје, облика и слично.
Galaxy Shooter Аркадни yfia
Tower Defense - strategy games Strategie fok