Post by tigabvoibailo on Feb 12, 2022 1:17:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: «Μάντεψε Ποιος» ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: «Μάντεψε Ποιος» IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αυξάνουν πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: «Μάντεψε Ποιος» 2022 version ▞▞▞
Βλακείες
Μου αρέσει πολύ γιατί είναι στα ελληνικά. 👍👍👍🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
WWWAAAAAAAAYYYYYYYY ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!!!!!!! Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά παίζουν διαφημίσεις μετά από όλα όσα κάνετε!!!!! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ 😤😤😤😤😤😤
Ήταν πολύ διασκεδαστικό στην αρχή. Μου άρεσαν όλα τα παζλ και απολαμβάνω τα γεγονότα για διαφορετικούς ανθρώπους στην ιστορία. Δυστυχώς τα παζλ δεν έχουν λειτουργήσει. Προσπαθώ να κάνω κλικ σε στοιχεία και δεν λειτουργούν. Αγοράζω την υπόδειξη μόνο για να μάθω ότι είχα δίκιο. Μετά συνεχίζω να προσπαθώ και μετά από πενήντα προσπάθειες κάνει αυτό που θέλω. Προσπάθησα να το αγνοήσω, αλλά ήταν πολύ πόνος.
Πολλές διαφημίσεις. Παίζεις ένα επίπεδο και μετά παίρνεις διαφήμιση. Έχει επίσης πολλά γραμματικά λάθη σε αυτό και είχα μια περίπτωση ενός παζλ που δεν μπορούσε να λυθεί, ένα που αρνήθηκε να φορτωθεί και μερικά διπλότυπα.
Παίζεις μία "πίστα" σε 5 δεύτερα.. και μετά πρέπει να δεις 25 δεύτερα διαφημίσεις.πολύ διαφήμιση,
Είναι πάρα πολλές διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι που δεν μπορείτε καν να το απολαύσετε γιατί αφού κερδίσετε ένα επίπεδο υπάρχει μια αποστολή smh που δεν έχει καθόλου νόημα γιατί πεινάτε τόσο πολύ για χρήματα
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο σε τόσο συχνές μεγάλες διαφημίσεις
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά μετανιώνω που κατέβασα αυτό το παιχνίδι. Είναι χάσιμο χρόνου και δεν υπάρχει σεμινάριο για αρχάριους για το πώς να παίξουν το παιχνίδι.
Ένα από τα δύσκολα παιχνίδια νομίζω. Μερικές φορές προκλητικό αλλά μερικές φορές γελοίο... Το κακό νομίζω ότι είναι πάρα πολλές σκουπίδια διαφημίσεις @ βίντεο που έχασαν τον χρόνο μου...
bhop pro Simulator pdzg
Πάντα πολλές διαφημίσεις
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν υπάρχει πολλή διαφήμιση και είναι τόσο διασκεδαστικό το συνιστώ
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, τα περισσότερα από τα παζλ είναι σε σειρά και ένα καλό εθιστικό παιχνίδι, αλλά μερικά από τα παζλ δεν έχουν νόημα, αλλά μερικά έχουν. Το Braindom LV 236 μπερδεύει τους πάντες, δεν μπορώ να πάρω μια διπλή υπόδειξη - υπάρχει κάποιο σφάλμα;
Braindom 2: Brain Teaser Games Söz nyif
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά πολλές διαφημίσεις!
πολλές διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι στην αρχή ήταν εύκολο, αλλά τώρα είναι δύσκολο απλά μου αρέσει!
Πολλές πολλές πολλές προσθήκες
καταπληκτικό Μου αρέσουν οι μικρές αλλαγές το πρωί για να ετοιμάσω τον εγκέφαλό μου για την ημέρα και δεν υπάρχει τίποτα κακό στην εφαρμογή, είναι πραγματικά διασκεδαστική (θα το συνιστούσα)
Το παιχνίδι παγώνει, ο buggy θα έπρεπε να είχε ακούσει τις πιο πρόσφατες κριτικές που είχα 3 ημέρες και διαγράφω όχι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι
Άπειρες διαφημίσεις!
Μου αρέσει, ελπίζω να με βοηθήσει με την εστίασή μου. κράτα με κοφτερό
Χειριστός!! Διαφημίσεις κάθε λίγα δευτερόλεπτα! Μην το κατεβάζετε είναι απλώς χάσιμο χρόνου
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις και διαφημίσεις εμφανίζονται πολύ καιρό.
Κλασσικό παιχνίδι που απλά ο μόνος σκοπός είναι να πάρεις χρήματα. καταργήσει κάθε έννοια διασκέδασης που προσφέρουν τα παιχνίδια. Όσο που υπάρχουν τούβλα με iq φιστικιού, τόσο θα κερδίζουν χρήματα από τα τούβλα... θέλετε μια κοινωνία που δεν σκέφτεται, παρά μόνο πως θα κάνετε πλούσιες με κάτι παιχνίδια σαν αυτό...
ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 30+ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι διαφημίσεις, αλλά γιατί επιλέξατε το μεγαλύτερο είδος; Αυτά που χρειάζονται 3 είναι ή βέλη για να επιστρέψεις στο παιχνίδι;; Γιατί να μην κάνουμε απλώς ένα κανονικό γρήγορο και μπορούμε να το παραλείψουμε μετά από 5 δευτερόλεπτα...Υποθέτω ότι ελπίζετε ότι πολλοί άνθρωποι θα αγοράσουν την έκδοση χωρίς διαφήμιση. Λοιπόν, όχι εγώ, αυτό το παιχνίδι δεν είναι αρκετά διασκεδαστικό για να αγοράσετε "χωρίς διαφημίσεις"... κακό παντού παιδιά!!
Είναι ορεω αλλά όλοι λένε ότι έχει διαφήμιση άμα κλισις το σιμα δεν εχι
Όπως έχουν δηλώσει πολλοί άλλοι, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και ειλικρινά το παιχνίδι δεν ήταν αρκετά διασκεδαστικό για να συνεχίσει να παίζει. Βαριόμουν περισσότερο όσο έπαιζα. Απεγκαταστάθηκε.
Braindom 2: Brain Teaser Games Besedne igre fibc
Έχει αρκετά λάθη. Το ότι υπάρχει φωτογραφία από την κοπέλα το 90 αυτό σημαίνει ότι είναι πάνω από 32 χρονών. Όχι παιδί που μου το είχε σαν σωστή επιλογή
Νταξ καλό
Ντροπή σας... που λέτε για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ήταν σαν τον Χίτλερ.
Διασκεδαστικό παιχνίδι και υπέροχα μικρά γεγονότα που μάθαμε στην πορεία 👌
Braindom 2: Brain Teaser Games Besedne igre fibc
Ωραίο παιχνίδι. Άλλα οι διαφημίσεις δεν παλεύονται!! Σε κάθε επίπεδο και σε κάθε βοήθεια που παίρνεις βγάζει 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεις!!!! Κατανοητό να υπάρχουν αλλά όχι και έτσι. Στο 5 επίπεδο με κούρασαν και το έβγαλα!
Είμαι μόλις επτά, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, στην πραγματικότητα με βοηθάει για το σχολείο που ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα στο σχολείο μερικές φορές, οπότε είμαι έτοιμος
Καθε γύρος και διαφήμιση, μεγαλη διαφήμιση, και χωρίς εστω επιλογη skip στα πρωτα 5 sec., οδηγει αναποφευκτα στη διαγραφη.
Οι διαφημίσεις παγώνουν (συχνά) και πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή
είναι πολύ ενδιαφέρον και καλό για την ανάπτυξη του εγκεφάλου
Στο τέλος κάθε παιχνίδι έχει 25 δευτερόλεπτα διαφήμιση. Χάλια το έσβησα. Είστε απαράδεκτοι. Δεν μπορείς να παίξεις, διαφήμιση στη διαφήμιση. Χειρότερη εφαρμογή δεν έχω δει.
Πάρα πολλές διαφημίσεις.. σε κάθε επίπεδο έχετε διαφημίσεις. Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον, αλλά με αποβάλλει λόγω πάρα πολλών διαφημίσεων