Post by tigabvoibailo on Feb 12, 2022 1:20:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalleri kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Kafe Paniği İnanılmaz! Çevrimdışı Oynayabileceğimiz İçin İnternete İhtiyacımız Yok. Sevimli Süslemeleri Vardır. Kendi Kahvemizi Açabiliriz ☕ Dükkanı. Yeni Tarifleri Ve Yeni Yemekleri Var.
Eğlenceli ama mini oyunları sevmem için yeterli zaman yok
Yükseltme maliyeti çok fazla. Oyundan sonra az parayla her şey çok pahalı
Ewwwwwww!!kreş öğretmeni değilseniz sıkıcı 😱😱😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
türkçe dil değil
Kafeden satın almak için iyi bir fiyat hizmetinden faydalanmak için uygun marketler hakkında tavsiyelerde bulunuyorum
Oynamama izin ver. İyi bir oyundu, ta ki oynamama izin ver ya da herhangi bir şey yapmak için hareket etmemi isteyene kadar
Bu oyunu beğendim ama yükseltmeler çok pahalı... mücevher kazanma şansı daha az 😣😣
Aşk, bu oyunları seviyorum. Şimdi her şeye yeniden nasıl başlayacağımı bulmam gerekiyor. işte bu kadar iyi
Yakında başka bir güncelleme var mı zaten orada olan konumlardan sıkılmaya başladım
Mücevherler için ödeme yapmadan hiçbir yere gidemezsiniz, oyun için ödeme yapmak istemiyorsanız, indirmeye zahmet etmeyin
Cafe Panic: Cooking game Simulare svs
Cafe Panic: Cooking game სიმულაცია jdww
ben ♡ o
Para harcamaya istekli olmadıkça iyi değil
Oyun. Okul yapmak çok çılgın ve parata nasıl olacak. oyun ücretsiz. Ama bir zaman sonra insan zor olduğu için oyunu bırakıyor. Bence yükleyin.
Oyun eğlenceli. Bunu sana söyleyebilirim. Ama kelimenin tam anlamıyla restoranım ve diğer restoranlar da dahil olmak üzere herhangi bir şeyi yükseltmeye yetecek kadar mücevher bile alamıyorum. İyi bir oyun aldığımda bile, ihtiyacım olan mücevherleri almak için hala yeterli değil. Seviyelerde takılıp kaldım çünkü hiçbir şeyimi yükseltmek için yeterli mücevherim yok ve aynı seviyeleri tekrarlamak bana mücevher almak için can sıkıcı ve zaten sahip olmam gereken birkaç mücevheri almak için ödeme yapmayacağım. Mücevher almak gerçekten zor, keşke daha kolay olsaydı.
Süper
Telefonumda yer olmasına rağmen indiremedim bile
çok basit bir oyun bu oyunu oynamaktan çok mutluyum ve eğleniyorum
Çok fazla oyun enerjisi tüketiyor ancak bunu kazanmak için çok zaman harcıyor
Crazy Police Car Stunt Games Strateginiai btqv
zaman öldürücü!. Çoklu görev yapmayı öğrenirsen oyun daha kolay olurdu ve oyunda ustalaşmak 3 mağazamı aldı. Madeni para ve mücevher kazanmak da çok kolay!👍🏻👍🏻
nasılsın bir ounun
Sıfırlanamıyor! mesaj attım kimse dönmedi
Harika bir oyun benzeri:Cinema Panic.Tavsiye ederim❤
Farklı restoranları ve menüleri sevin
İşten rahatlamak için harika bir yol. Oynaması ve kazanması kolay olduğu için bu uygulamaya para harcadım. Yükseltmelere bir servet harcamadan yeterince zorlayıcı.
Tüm kafelerde tüm seviyeleri bitirdi. Umarım oynamak için daha fazla kafe ekleyebilirsin.
çok zor ya
Eğlenceli eğlenceli güzel oyun
Sarf malzemelerinin daha yüksek ve daha yükseğe çıkması gibi kötü bir seçenek.. Yükseltmeler için gereken kadar para kazanmak için yeterli para yok.. Nefret ettim
çok oynanabilir ama noel sahnesinde tüm yıldızları almasına rağmen başarı yok... ayrıca daha fazla kafeye ihtiyaç var
oyun çok bağımlılık yapıyor..ama sağlık sınırı ve mutfakta yemek pişirmeyi geliştirmek zor. yükseltme yaparken her zaman elmas kullanır
Güzel oyun ama biraz yavaş
sana pek bir şey vermiyor ama bir nevi iyi
Güncellemeden sonra, Jambon Dilimleyici ve Ekmek Fırını gibi bazı mutfak aletleri kullanılamıyor. Şu anda burada sıkışıp kaldım
Bu oyun iyi AMA gerçekçi değil, veri emici ve herhangi bir şeyi güncellemek için ihtiyacınız olan değerli taşları almaya yaklaşmak için çok fazla video izlemeniz gerekiyor. 1 şey REDICULUS COME ON İNSANLAR GERÇEKTEN bir oyunda gördüğüm en uzun videolardan bazılarını tekrar izlemezseniz, üstesinden gelemezsiniz REDICULUS İSTİYORUM BÜTÜN GÜN OTURMAYIN VE VİDEO İZLEMEYİN OYUNU OYNAMAK İÇİN
Bu oyunu oynamayı seviyorum. gerçekten çok beğendim. ooowhhh. ancak malzemeler sınırlıdır. haaayyysss.. sarf malzemeleri nedeniyle sadece 5x oynayabilirsiniz. Malzemeler tamamen dolmadan önce beklememiz gerekiyor. lütfen malzemeleri çıkarın. sınırsız oynamak istiyorum
Grafikleri, kontrolleri, oynanışı vb. açısından bu oyuna gerçekten hayranım. Tema, dünyadaki farklı ülkelerin farklı yerel yemeklerini sunduğu için de olağanüstü.
Beğenmedim tavsiye etmiyom
heyecan verici bir oyun hoşuma gitti...... ama birçok seviye kilitli😭😭
güzel ama para az
Gerçekten bağımlılık yapan harika bir oyun kesinlikle tavsiye ederim 👌
Çok eğlenceli! Bu oyunu seviyorum. Grafikler de iyi.
Bayıldım
Çok sıkıcı, ekstra yavaş, yükseltmek için yeterli para kazanmayın, bolca reklam,
Bunu henüz kurmadım Ama logosunu seviyorum Kurulumdan sonra th8s oyununu anlatacağım daha fazla
Oyun çok yavaş hareket ediyor. Yükseltmeler pahalıdır ve her seviyede oynamak için gereken enerji miktarı mantıksızdır. Kaldırıldı.
numara oyunnda baba
Oynadığım en iyi yemek pişirme oyunu ...hızlı düşünmelisin ve aralarında değiş tokuş yapabileceğin çok sayıda farklı kafe...harika!!!